Våre veterinærtjenester

Behandlinger for din firbente venn.

Bestill time

Akupunktur   —   Avliving   —   Blodlaboratorium   —   Digital røntgen   —   Fysioterapi   —   ID-merking   —   Kiropraktikk   —   Kirurgi   —   Parasittundersøkelse   —   Sterilisering og kastrering   —   Tannpleie   —   Ultralyd   —   Vaksinering

Akupunktur

Vår dyrlege er sertifisert akupunktør, og utfører akupunktur ved allergi, skjelettplager, leddplager og muskelplager hos katt eller hund.

 Les mer om akupunktur

Avliving

Vi utfører avliving av hund og katt, og sørger for at dyret får en trygg og verdig avslutning på livet. Vi tilbyr også kremasjon av hund og katt.

 Les mer om avliving

Blodlaboratorium

Maridalsveien Smådyrklinikk har eget blodlaboratorium. Her tester vi organfunksjoner, hematologi og flåttbårne sykdommer hos hund og katt.

Les mer om blodlaboratorium

Digital røntgen

Vi bruker digital røntgen for undersøkelse av hode, skjelett, bryst- og bukorganer hos hund og katt. Vi har også digital tannrøntgen.

 Les mer om digital røntgen

Fysioterapi

Vår veterinær utfører behandlinger innen fysioterapi for hund og katt i forbindelse med operasjon, bruddskader, forkalkninger i ledd eller andre tilstander.

Les mer om fysioterapi

ID-merking

Skal du ta med din hund eller katt på reise, er det ofte nødvendig med reisepass, chipping, vaksinering og annen behandling. Vi kan bistå med alt dette.

 Les mer om ID-merking

Kiropraktikk

Vår dyrlege er sertifisert kiropraktor gjennom IAVC. Dersom dyret er plaget med nedsatt bevegelighet, kan kiropraktikk være en effektiv behandlingsform.

 Les mer om kiropraktikk

Kirurgi

Vår veterinær utfører en rekke kirurgiske behandlinger, blant annet i forbindelse med kastrering/sterilisering, livmorbetennelse og amputasjoner.

Les mer om Kirurgi

Parasittundersøkelse

Har din hund eller katt fått matt pels, rast ned i vekt, eller har du oppdaget parasitter i avføring/oppkast? Da anbefales en parasittundersøkelse.

 Les mer om parasittundersøkelse

Sterilisering og kastrering

Maridalsveien Smådyrklinikk utfører sterilisering og kastrering av hund og katt. Vi benytter moderne operasjonsteknikk som medfører lav risiko.

 Les mer om sterilisering og kastrering

Tannpleie

Maridalsveien Smådyrklinikk tilbyr tannpleie for hund og katt. Vi utfører blant annet fjerning av plakk, tanntrekking, rotfylling og fjerning av tannstein.

 Les mer om tannpleie

Ultralyd

Vi utfører ultralyd av hund og katt. Vi benytter moderne ultralydapparat for skanning av hjerte og bukhule, samt for å utføre drektighetsdiagnostikk.

 Les mer om ultralyd

Vaksinering

Vaksiner beskytter katt og hund mot alvorlige- og i verste fall dødelige virussykdommer. Vi vaksinerer mot kennelhoste, valpesyke, rabies, parvovirus m.m.

 Les mer om vaksinering